Ryhmät, kerhot, piirit ja kurssit aikuisille

Seurakuntamatka 20.-27.4.2018

Kiertomatka Lutherin jalanjäljissä Saksan kevätmaisemissa ja tutustuminen viehättävään Strasbourgiin Ranskassa

Kohteina Kalmar - Wittenberg - Eisleben - Erfurt - Eisenach - Schmalkalden - Coburg - Augsburg - Ulm - Strasbourg.
Tästä voit  tutustua yksityiskohtaiseen matkaohjelmaan.

Matkanjohtajana toimii kirkkoherra Ari Tuhkanen. Mukana ohjaajatiimissä myös Tuomo Hyvärinen. Asiantuntijaoppaana kappalainen Hannu Mäenpää Espoosta. Saksassa ja Ranskassa oppaana toimii Terttu Busse-Lunkka. Kuljettajana monen vuosikymmenen kokemuksella Bo-Erik Granberg.

Matkan hinta 1285 € / hlö kahden hengen huoneessa, 1470 € / hlö yhden hengen huoneessa.
Hinta sisältää bussikuljetukset, laivamatkat hytteineen, paluulennon, majoitukset, opastukset, ohjelmaan merkityt yhteiset ateriat ja aamiaiset laivoilla ja hotelleissa sekä sisäänpääsymaksut yhteisiin tutustumiskohteisiin.

Sitovat ilmoittautumiset 2.10. mennessä Tuomo Hyväriselle, 044 536 5285, hyvarinentvu@gmail.com. Lisätietoja saa myös Ari Tuhkaselta, 040 704 1630, ari.tuhkanen@evl.fi. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Saga Travels GmbH.

TERVETULOA MUKAAN UNOHTUMATTOMALLE SEURAKUNTAMATKALLE EDULLISEEN HINTAAN!

Wittenbergin Linnankirkko