Apua ja tukea elämään

Kun kohtaat vaikeuksia, tai joudut kriisin keskelle, tarvitset apua. Keskustelu, vuorovaikutus ja rukous antavat lohdutusta ja toivoa. Joskus tarvitset kuuntelijaa, joskus taloudellinen tilanne on huono. Parhaiten yhteys oman alueesi diakoniatyöntekijään hoituu puhelimitse. Häneltä voit varata keskusteluajan, kun taloushuolet tai jokin elämän kriisi koskettaa.

Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

LAHJOITA RAHAA. Jos koet tarvetta lahjoittaa varoja menetyksiä kokeneille, klikkaa alla kohtaa Suru, kriisi, sielä löydät toimintaohjeen.

Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskus palvelee ihmissuhteisiin ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä. Nyt vastaanotto myös Klaukkalan kirkon tiloissa.

Katso myös seurakunnassa kokoontuvat vertaisryhmät ja tapahtumakalenterista ajankohtaiset tapahtumat apua ja tukea tarvitseville.

Diakonian jouluateria 2017

Jouluateria tarjotaan Nurmijärven seurakuntakeskuksessa jouluaattona su 24.12. klo 16-19.
Aattokirkko Nurmijärven kirkossa klo 16, joka jälkeen yhteinen ateria seurakuntakeskuksessa.
Sitovat ilmoittautumiset ke 13.12. mennessä Hilppa Muukkoselle, p. 050 560 9847. Ilmoittautuminen on välttämätön.
Kuljetus järjestetään tarvittaessa.