Apua ja tukea elämään

Kun kohtaat vaikeuksia, tai joudut kriisin keskelle, tarvitset apua. Keskustelu, vuorovaikutus ja rukous antavat lohdutusta ja toivoa. Joskus tarvitset kuuntelijaa, joskus taloudellinen tilanne on huono. Parhaiten yhteys oman alueesi diakoniatyöntekijään hoituu puhelimitse. Häneltä voit varata keskusteluajan, kun taloushuolet tai jokin elämän kriisi koskettaa.

Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

LAHJOITA RAHAA. Jos koet tarvetta lahjoittaa varoja menetyksiä kokeneille, klikkaa alla kohtaa Suru, kriisi, sielä löydät toimintaohjeen.

Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskus palvelee ihmissuhteisiin ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä. Nyt vastaanotto myös Klaukkalan kirkon tiloissa.

Katso myös seurakunnassa kokoontuvat vertaisryhmät ja tapahtumakalenterista ajankohtaiset tapahtumat apua ja tukea tarvitseville.