Hautausmaan kesä- ja kausityöpaikat

Nurmijärven seurakunta tarjoaa töitä kausi- ja kesätyöntekijöille kesäkaudella 2018.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä hautausmaiden ja seurakunnan viheralueiden vihertöihin.

Hautausmaan työntekijöiden tehtävänä on pitää hautausmaa sekä seurakunnan hoidettavaksi annetut haudat arvoaan vastaavassa kunnossa. He mm. haravoivat, istuttavat kasveja, kitkevät, kunnostavat ja hoitavat hautoja ja kukkapenkkejä, tekevät nurmikoita, raivaavat risukkoja, leikkaavat ruohoa jne. Haravat, harat, kottikärryt ja lapiot ovat yleisimmät työvälineet, lisäksi käytetään myös ruohonleikkuria, ruohotrimmeriä ja lehtipuhallinta. Hautausmaiden lisäksi työntekijät hoitavat myös seurakunnan muita piha-alueita. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hautausmaaympäristöön sekä siellä käyviä omaisia kohtaan sopivaa käytöstä.

Katso hakuohjeet ja valitse joko kausi- tai kesätyö edellytystesi mukaan.

Otathan huomioon, että työ on hyvää kuntoa vaativaa ulkotyötä, jota tehdään satoi tai paistoi. Työaika alkaa klo 7.00 ja työaikana ei käytetä kännykkää. Tärkeää on, että asenne työntekoon on oikea eli että olet positiivinen, aikaansaava ja tehtäviin ripeästi tarttuva oma-aloitteinen ihminen.

Hakemusta täyttäessäsi varmista, että sähköpostiosoitteesi ja muut yhteystietosi ovat varmasti oikeat, jotta yhteydenottomme tulevat varmasti perille.

17.1. // Hakulomakkeen kanssa on tällä hetkellä valitettavia teknisiä ongelmia, joiden vuoksi kaikki eivät saa hakemusta lähetettyä linkin kautta. Mikäli et linkin kautta saa lomaketta lähetettyä, voit mennä hakupalveluun tästä ja etsiä listasta lomakkeen "Hautausmaan kesätyöhaku". Näin sen pitäisi varmasti toimia.

Kesätöihin hautausmaalle

Hautausmaan kausityöntekijä

Nurmijärven seurakunta hakee kausityöntekijöitä hautausmaiden ja seurakunnan viheralueiden vihertöihin. Työ on hyvää kuntoa vaativaa ulkotyötä, jota tehdään säässä kuin säässä.

Työaika: 4-6 kk jakso alkaen 2.5.2018. Ma-pe 38,75 h/vko

Työtehtävät: Erilaiset vihertyöt hautausmaalla ja kiinteistöjen piha-alueilla.

Hakijoilta odotamme: Innostusta ulkotyöhön, vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa, valmiutta olla töissä koko työjakson ajan (toukokuu-elokuu/lokakuu).

Katsomme eduksi: Aikaisemman työkokemuksen vastaavista töistä sekä käyttötaidon alan työkoneista (ruoholeikkuri, -trimmeri, lehtipuhallin)

Hakuaika päättyy 16.3.2018. Hakulomakkeelle pääset tästä.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen postitse, os. Nurmijärven srk / hautatoimi, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.
Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työpaikan saaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään viikolla 12.

Lisätiedot: puistopäällikkö Kari Kouhia, 050 597 6770, puistopuutarhuri Anna-Mari Tiitinen, 044 422 0548, hautatoimen toimistosihteeri 09 8789 9631. Sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi

Hautausmaan kesätyöntekijä (16-17-vuotiaat)

Työhön otetaan ensisijaisesti nurmijärveläisiä 16 vuotta täyttäneitä nuoria touko-, kesä- tai heinäkuuksi. Työjakso on siis kuukauden mittainen ja työaika 38,75 h/vko (ma-to klo 7-15.30, pe klo 7-14.15).

Jos olet aamuvirkku, pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Työ ei ole kevyttä puuhastelua kukkien parissa, vaan fyysistä ulkotyötä. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Kesätyöntekijät tulevat haravoimaan roskia, istuttamaan kasveja, tekemään nurmikoita, raivaamaan risukoita, leikkamaan ruohoa jne. Lapio, harava ja kottikärryt ovat siis yleisimmät työvälineet, samoin kuin ruohonleikkuri. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten vuoksi.

Hakuaika päättyy 16.3.2018. Voit hakea työhön täyttämällä tämän lomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen postitse, os. Nurmijärven srk, hautatoimi, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Hakemuksessa on mainittava ainakin nimi, ikä, yhteystiedot sekä ne kokonaiset kuukaudet, jotka voit olla työssä.

Työpaikat jaetaan viikolla 12 ja todennäköisesti hakijoita on tänäkin vuonna niin paljon, että joudumme arpomaan työhön otettavat. Vastaamme kaikille hakijoille viimeistään viikolla 13.

Huomaathan, että vastatessasi myöntävästi kesätyötarjoukseen, lupaudut olemaan työssä koko työjakson. Tarkista siis etukäteen, ettei jakson työviikoilla ole tapahtumia tai matkoja, jotka estävät työssäolon. Tarvitsemme jokaista työntekijäämme ja sinäkin teet osaltasi arvokasta työtä viihtyisän ympäristömme eteen.

Lisätiedot: puistopäällikkö Kari Kouhia, 050 597 6770, kari.kouhia@evl.fi tai puistopuutarhuri Anna-Mari Tiitinen, 044 422 0548, anna-mari.tiitinen@evl.fi tai hautatoimen toimistosihteeri Saija Pakarinen, 09 8789 9631.