Hautainhoitorahaston varoilla hoidetaan hautoja

Nurmijärven seurakunnassa on erillinen hautainhoitorahasto. Sen varat koostuvat hautojen hoitomaksuista. Rahaston talous on muusta seurakuntataloudesta irrallaan. Sen varoilla hoidetaan vain hautoja. Seurakunnan verotuloja ei käytetä hoitosopimuksista aiheutuviin menoihin.

Kun määräaikainen haudanhoitosopimuksenne Nurmijärven seurakunnan hautausmaalla on päättynyt tai päättymässä on nyt hyvä aika tehdä jatkosta ratkaisu.

Pyydämme, että otatte yhteyttä Nurmijärven seurakunnan seurakuntatoimistoon haudanhoitosopimuksesta.

Yhteystiedot: Saija Pakarinen / Eveliina Laakso p. 09 8789 9631  ja hautatoimi.nurmijarvi@evl.fi

Nurmijärven seurakunnan kirkkoneuvosto hyväksyy vuosittain hautojen hoitomaksut..

Esimerkkejä hinnastostamme

1 arkkuhautapaikka:

1 v:   haudan kesähoito kukkaistutuksella   85 €

5 v:   haudanhoito kukkaistutuksella          497 €

10 v: haudanhoito kukkaistutuksella          994 €

1 uurnahautapaikka:

1v:    haudan kesähoito kukkaistutuksella   55 €

5 v:   haudanhoito kukkaistutuksella          288 €

10 v: haudanhoito kukkaistutuksella          581 €

Uusina tuotteina olemme ottaneet hoitovalikoimaamme perennahoidon , jossa istutuksissa käytetään monivuotisia kasveja, sekä talvihoidon joka sisältää havutuksen ja kanervan (alk. 31 €).

Perennahoito:

5 v perennahoito uurnahaudalle 247€ ja arkkuhaudalle 526 €

10 v perennahoito uurnahaudalle 494 € ja
arkkuhaudalle 989 €

Lue lisää perennahoidosta.

Esimerkkejä kesäkukista:

Maisemabegonia 'Dragon wing Red'

Maisemabegonia 'Orange'

Kasvit ovat hoitohenkilökunnan valitsemia eikä toiveita voi esittää. Valinnassa on huomioitu hautausmaan kasvuolosuhteita sekä paikkakunnalla vallitsevaa hautausmaakulttuuria.

Hautakivien oikaisua

Teemme myös yhden ja kahden hautapaikan hautakivien ja reunakivien oikaisuja (alk. 139 €).

Kivenoikaisutilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kevätruuhkaa. Voit olla yhteydessä yhteydenottopyyntölomakkeella.