Leirit vuonna 2017-2018

Leirit pidetään Sääksin leirikeskuksessa, Sääksjärventie 144, Kiljava

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:

- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa

- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja

- uusia kavereita

- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen - myös aikuisten kanssa

- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Sääksin leiri- ja kurssikeskus on kauniin luonnon keskellä. Siellä voi unohtaa arkiset askareet, tutustua muihin ja nauttia.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta. (Nurmijärven seurakunta-osallistu-ryhmät-kouluikäisille-leirit 2017)

Viikonloppuleirien hinta on lapsilta 40€, (sisaralennus50%) aikuisilta 50€. Syyslomaleirin hinta lapsilta 80€, (sisaralennus 50%).

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksutukseen. Maksulinkki leiristä lähetetään leirin jälkeen. (ongelmien sattuessa voit ottaa yhteyttä anna-liisa.luukkonen@evl.fi tai 09 87899634)

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, josta selviää kunkin leirin tarkempi ohjelma.

Syyskausi 2017

1. Isä-lapsileiri 10.-12.11.2017

2. Äiti-lapsileiri 24.-26.11.2017

3. Varhaisnuorten leiri 1.-3.12.2017

Talvi 2018

Varhaisnuorten hiihtolomaleiri Rukalle 17.-23.2.2018

7–14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Majoittaudumme Motelli Willis Westissä, osoitteessa Rukanriutta 13, Rukatunturi.

Leiriohjelmassa on myös muuta toimintaa kuin laskettelua. Ilmoittautuneille ja varausmaksun maksaneille lähetetään leirikirje, josta selviää leirin ohjelma tarkemmin.

Leirin hinta on 275€, joka sisältää matkat, majoituksen, ruokailut, vakuutukset ja leiriohjelman. Leirimaksu ei sisällä laskettelulippujen ja välinevuokrien hintaa.

Leiristä tulee suorittaa varausmaksu 100€  31.1.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Leirin jälkeen laskutetaan loppu leirimaksusta, laskettelulippujen hinta ja mahdolliset välinevuokrat.

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Maksajan sähköpostiin lähetetään maksulinkki verkkopankkiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä taloustoimistoon Anna-Liisa Luukkonen p. 0987899634.

Tiedustelut Maritta Kopsala, 050 343 5086 tai maritta.kopsala@evl.fi

Varaathan sinäkin paikkasi mahdollisimman pian.

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT!

Maritta Kopsala p. 050 343 50 86 maritta.kopsala@evl.fi