Leirit keväällä ja kesällä 2018

Leirit pidetään Sääksin leirikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:

- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa

- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja

- uusia kavereita

- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen - myös aikuisten kanssa

- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Sääksin leiri- ja kurssikeskus on kauniin luonnon keskellä. Siellä voi unohtaa arkiset askareet, tutustua muihin ja nauttia.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta. (Nurmijärven seurakunta-osallistu-ryhmät-kouluikäisille-leirit keväällä ja kesällä 2018.)

Viikonloppuleirien hinta on lapsilta 40€, (sisaralennus 50%) aikuisilta 50€,  poikkeuksena äiti- lapsileiri, joka on vuorokauden pidempi kuin muut leirit. Leirin hinta aikuisilta 75€ ja lapsilta 40€ . Kesäleirien hinnat ovat seuraavat: 3 vrk leiri 60€, 4 vrk leiri 80€, (sisaralennus 50% ), musiikkileiri 250€ ensimmäiseltä lapselta, seuraavilta 175€.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1.) Ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

2.) Täytä ensin leiriläisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

3.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Muista merkitä "maksaja"- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään "valinta"-täpästä. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

4.)Tämän jälkeen lisää muut leirille osallistuvat painamalla "lisää henkilö"- painiketta. Saat lisättyä henkilöitä enintään kymmenen kpl valitsemalla aina uudelleen "lisää henkilö"-painiketta.

5.) Kaikki tiedot täytettyäsi paina "jatka"- painiketta sivun alareunasta.

6.) Tarkista tämän jälkeen, että antamasi tiedot ovat oikein. Tarvittaessa palaa takaisin kaavakkeeseen painamalla "palaa"-painiketta. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "ilmoittaudu"-painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisessa, olethan yhteydessä Maritta Kopsalaan p. 050 343 50 86 tai maritta.kopsala@evl.fi

Kevät 2018

1. Varhaisnuorten leiri Sääksissä 27.-29.4.2018

2. Äiti-lapsileiri Sääksissä 10.-13.5.2018

3. Yksinhuoltajaperheiden leiri Sääksissä 18.-20.5.2018

4. Isä-lapsileiri Sääksissä 25.-27.5.2018

Kesä 2018

1.Varhaisnuorten kesäleiri 1.  7 – 12 -vuotiaille tytöille ja pojille

ma-ke 11.-13.6, hinta 60 €.

2.  Varhaisnuorten kesäleiri 2.  7- 12-vuotiaille tytöille ja pojille

to-su 14. – 17.6., hinta 80 €.

3.  Varhaisnuorten kesäleiri 3. 12 – 14 -vuotiaille tytöille ja pojille

su-ke 17-20.6, hinta 80 €.

Ilmoittautuminen tästä.

Leirihintoihin tulee sisaralennus (50%), mikäli samasta perheestä osallistuu useampia lapsia.

Perustellusta syystä leirin ikärajoista voidaan poiketa.

Leirit ovat teemallisia yöpymisleirejä.

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Maksulinkki leiristä lähetetään leirin jälkeen. (ongelmien sattuessa voit ottaa yhteyttä anna-liisa.luukkonen@evl.fi tai 09 87899634)

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, josta selviää tarkempi leiriohjelma.

Lisätietoa:

Maritta Kopsala, 050 343 5086, maritta.kopsala@evl.fi

Markku Pispala, 040 556 58 63, markku.pispala@evl.fi

Musiikkileiri

Sääksin leirikeskuksessa su-pe 24.-29.6.2018

- opetettava soitinvalikoima muotoutuu ilmoittautumisten mukaan

- ohjelmassa myös orkesteri, yhtyeitä ja kuoro

- leirille otetaan 45 oppilasta, 8 – 15 -vuotiaita musiikin opiskelijoita soitin- ja ikäjakauman perusteella, karsien tarvittaessa ilmoittautumisjärjestyksen ja iän perusteella

- leirin hinta 250 € ensimmäiseltä lapselta, seuraavilta 175 €.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, josta selviää tarkemmin leiriohjelma.

Tiedustelut: Urpo Rauhala,  050 5504426  / urpo.rauhala@numo.fi tai Maritta Kopsala, 050 343 5086 / maritta.kopsala@evl.fi

Ilmoittautumiset:  Valitsemalla leiri ja viemällä kursoorin sanan tästä kohdalle avautuu sinulle ilmoittautumiskaavake. Täytä se huolella, jos ilmoittautumisessa ilmenee vaikeuksia ota Marittaan yhteyttä.

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Maksulinkki leiristä lähetetään maksajaksi merkitylle henkilölle sähköpostiin leirin jälkeen. (ongelmien sattuessa voit ottaa yhteyttä anna-liisa.luukkonen@evl.fi tai 09 87899634)

Ilmoittaudu tästä.

Yhteistyössä Nurmijärven musiikkiopisto ja Nurmijärven seurakunta.

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT!

Maritta Kopsala p. 050 343 50 86 maritta.kopsala@evl.fi