Koululaisten iltapäivätoiminta

Haku kaudelle 2018-2019 on päättynyt.

Vapaita paikkoja voi tiedustella 6.8.2018 alkaen: Helena Saulamo p. 050 383 0393.

Pääset tekemään lukuvuoden 2018-2019 iltapäivätoiminnan paikan vahvistuksen

tästä linkistä

Linkki on suljettu. Linkki on uudelleen avoinna 10. - 13.8.2018.

Ohjeita vahvistuksen tekemiseen:

1.) Ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

2.) Täytä ensin iltapäiväkerholaisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

3.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan/huoltajien ja maksajan tiedot. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

4.) Valitse se toimipiste, johon lapsesi on hyväksytty.

5.) Toimipisteen jälkeen kerhon alkamis- ja päättymispäiviksi on merkitty päivä, jolloin uuden lukuvuoden iltapäivätoiminta käynnistyy, mutta tästä ei tule välittää. Asia liittyy ohjelmiston teknisiin vaatimuksiin. Iltapäivätoiminnan lukuvuosi on sama kuin koulujen lukuvuosi.

6.) Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, paina "Jatka"- painiketta. Pääset vielä tarkastamaan syöttämäsi tiedot ja tekemään mahdolliset korjaukset. Lopuksi paina "Ilmoittaudu" - painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisessa, olethan yhteydessä Lapsi- ja perhetyön toimistoon p. 050 356 4881/Taina Rauhala tai taina.rauhala@evl.fi.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Seurakunnan iltapäivätoiminta tarjoaa pienille koululaisille valvotun iltapäivän.
Iltapäivätoiminnassa painottuvat lapsesta välittäminen, yhteistyö perheiden ja koulun kanssa, kristillinen kasvatus, monipuolinen ja laadukas toiminta.

Kutsu

Nurmijärven seurakunta kutsuu kaikki tulevat ekaluokkalaiset kirkkohetkeen. Kutsu koskee koko perhettä, isovanhempia, kummeja ja muita läheisiä.

Tilaisuudessa kaikki ekaluokkalaiset siunataan alttarilla koulutielle.

Alla olevista kirkoista voitte valita itsellenne sopivan:

Rajamäen kirkko su 5.8. klo 18

Klaukkalan kirkko ti 7.8. klo 18

Nurmijärven kirkko ke 8.8. klo 18

Tervetuloa!

Talven riemua ip-kerhossa

Seurakunnan iltapäivätoimintaan haku

Kaikkiin Nurmijärven kunnan alueella toimivien ip-kerhojen hakuaika on 26.3.-29.4.2018. Kerhoihin haetaan kunnan nettisivujen kautta.

Seurakunnan IP tarjoaa pienille koululaisille valvotun iltapäivän. Se on turvapaikka koulun jälkeisille tunneille ja tarkoitettu lapsille, jotka muuten joutuisivat olemaan yksin kotona.
Toiminnan perustana on kristillinen kasvatus, perhelähtöinen työote ja kasvatuskumppanuus.

IP:ssä on hiljentymistä, musiikkia, liikuntaa, luovuutta, leikkiä ja lepoa sopivassa suhteessa. Tiivistä yhteistyötä tehdään kodin ja koulun kanssa.

IP:t toimivat koulupäivinä klo 12-17. Huoltajilla on mahdollisuus valita joko yli neljä tuntia kestävä toiminta tai klo 12-16 välisenä aikana neljä tuntia kestävä toiminta sillä edellytyksellä, että lapsi lähtee tai noudetaan toimipaikasta viimeistään klo 16.00 kaikkina päivinä.

Hinnat:

130 euroa /yli neljä tuntia kestävä toiminta

110 euroa/max. neljä tuntia kestävä toiminta

Jälki-ilmoittautujat, olkaa yhteydessä Helena Saulamoon p. 050-383 0393.

Toiminnassa on kuukauden irtisanoutumisaika. Kerhon aikana lapsille tarjotaan välipala ja annetaan mahdollisuus läksyjen tekoon.
Toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Seurakunnan iltapäivätoiminta kuuluu valtion tukemaan aamu- ja iltapäivätoiminnan piiriin.
Toimintaa Nurmijärvellä koordinoi Nurmijärven kunnan nuorisotoimi.

Seurakunnan iltapäiväkerhopaikat 2018-19

Ryhmän toteutuminen vaatii vähintään 10 lasta.

Klaukkalan IP, seurakuntakeskus,
Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala