Nimikkolähetit yhteistyökumppaneinamme

Nurmijärven seurakunnalla on tällä hetkellä seitsemän yhteistyökumppania eri puolilla maailmaa: Venäjällä, Kroatiassa, Namibiassa, Israelissa ja Thaimaassa.

Nimikkolähetti on kirkon kansainvälisissä tehtävissä, useimmiten sisarkirkkomme työyhteydessä toimiva yhteistyökumppanimme, jonka jokin kirkon lähetysjärjestö on kouluttanut, palkannut ja tehtävään lähettänyt.

Olet tervetullut lähetystyön järjestämiin ryhmiin ja tilaisuuksiin - kuulet  viimeisimmät uutiset työalueilta.

Yhteydet lähetteihimme

Lähettien kirjeiden välityksellä pääsemme mukaan työalueille käytännön työn ääreen.

Lähetit kirjoittavat työnsä kuulumisista säännöllisesti kotimaahan. Voit lukea tuoreimpia uutisia tältä sivulta. Halutessasi voit myös tilata kirjeen itsellesi.

Myös Sinä lähettäjänä voit postittaa "ulkomaankirjeenvaihtajallemme" oman tervehdyksesi: kortin, kirjeen tai vaikkapa paketin.

Osoitteet saat kirjeistä tai lähetyssihteeri Eeva Haloselta . Jos haluat lähettää paketin, ota yhteys Eevaan,  niin saat tiedot esim. siitä, mitä voi tai kannattaa ja saa lähettää eri maihin.

Kirsi Salmela
Sosionomi AMK, diakoni kirkon nuorisotyönohjaaja, lastenhoitaja

Kummilapsi- ja nuorisotyö
THAIMAA