Jokaiselle oma paikka

Voit olla mukana toteuttamassa Jeesuksen antamaa tehtävää, tutustumassa vieraiden kansojen elämään ja tekemässä lähimmäisen rakkautta todeksi yli rajojen.

Lähetystyössä on kyse evankeliumin eteenpäin viemisestä ja Jumalan valtakunnan työstä, jossa meille jokaiselle löytyy oma paikkamme. Se on kokonaisvaltaista ilosanoman kertomista sanoin ja teoin erityisesti siellä, missä ei vielä ole kristittyjä ja siellä, missä tarvitaan erityistä tukea.

Lähetys läpäisee

Lähetys on koko seurakunnan perustoimintaa.
Elämme osana missionaarista seurakuntaa: ammennamme itse ilosanoman lähteestä ja tätä iloa meidät on lähetetty jakamaan myös ympärillemme. Lähetyskenttämme on koko maailma.
Meillä jokaisella on oma paikkamme ja tehtävämme tällä kentällä. Voimme olla pisaroina, liekkeinä ja silmuina - uskon, toivon ja rakkauden lähettiläitä omalla paikallamme.

Nurmijärven seurakunnan toiminnassa mukana ollen, voimme elää lähetysyhteydessä. Voimme tukea omia nimikkolähettejämme ja nimikkokohteitamme monin eri tavoin taloudellisesti sekä rukouksin - lähetyssydämellä.
Lähetys toteutuu niin, että on niitä, jotka lähtevät ja niitä, jotka lähettävät

Lähettäjä

Olet tervetullut mukaan kohtaamaan lähetyksestä innostuneita seurakuntalaisia, jakamaan ajankohtaisia lähetysajatuksia sekä antamaan omastasi.

Lähetyspiirit kokoontuvat eri puolilla pitäjää.

Eeva Halonen
lähetyssihteeri