Lapsille ja perheille

Käy tykkäämässä Lapset ja perheet - Nurmijärven seurakunta facebook-sivustoa:

Lapset ja perheet

Kun haluat tukea lapsesi kristillisessä kasvatuksessa, antaa hänelle monipuolisen virikeympäristön ja mahdollisuuden toimia ryhmässä muiden lasten kanssa tarjoaa seurakunnan lapsi- ja perhetyö paljon vaihtoehtoja. Ehkä kaipaat itsekin tukea vanhempana olemiseen ja yhteyttä muihin perheisiin.

Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella  Lapsi- ja perhetyön toimistosta
p. 050 356 4881.

**************

Päiväkerhohaku lukuvuodelle 2018-2019

Lisätietoja päiväkerhoista löydät vasemman palkin "Päiväkerho" -sivulta. Päiväkerhohaku ensisijaisesti sähköisesti alla olevan linkin kautta. Hakemuksia on saatavilla myös kerhopisteistä ja seurakuntatoimistosta.

Katso syyskauden tarkemmat päiväkerhojen kokoontumispaikat, kerhoryhmät ja -ajat "Päiväkerho"-sivulta.

Hakuaika on päättynyt 30.4.2018. Tieto kerhopaikasta lähetetään sähköpostitse touko-kesäkuun taitteessa.

Päiväkerhohin voi kuitenkin hakea ympäri vuoden alla olevan linkin kautta.

Siirry täyttämään ilmoittautumiskaavake tästä.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1.) Ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

2.) Täytä ensin päiväkerholaisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Muuta huomioitavaa- kohdassa voi mm. toivoa pääsyä kaverin tai sisaruksen kanssa samaan ryhmään.

3.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

4.) Valinnat vaihtoehtoisista ajoista ja paikoista: valitse mieluisin vaihtoehto ensin - toiseksi mieluisin seuraavaksi jne. Voit valita enintään kolme vaihtoehtoa. Valinta tapahtuu listalla oikealla olevista "lisää"- painikkeista.

5.) Kerhopisteen jälkeen kerhon alkamis- ja päättymispäiviksi on merkitty päivä, jolloin uuden lukuvuoden päiväkerhotoiminta käynnistyy, mutta tästä ei tule välittää. Asia liittyy ohjelmiston teknisiin vaatimuksiin. Kerhojen lukuvuosi kestää elokuusta 2018- toukokuuhun 2019.

6.) Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, paina "ilmoittaudu"- painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

7.) Tiedot kerhopaikoista tulevat sähköpostitse touko-kesäkuun taitteessa.

- mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisessa, olethan yhteydessä Lapsi- ja perhetyön toimistoon p. 050 356 4881/Taina Rauhala tai taina.rauhala@evl.fi.

Varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma

Tämä on Nurmijärven seurakunnan VAKE eli varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma, ”Annetaan lapsille lapsuus”, jossa käsitellään varhaiskasvatusta ja visioita.

Vake on työväline lastenohjaajille ja tietopaketti seurakuntalaisille varhaiskasvatuksen sisällöstä.

Kirkon varhaiskasvatuksen painotuksista on nostettu esille lapsen hengellisyyden tukeminen, lapsen oikeuksien toteutuminen kirkossa sekä perhelähtöisen ja diakonisen työotteen vahvistaminen.

Voit lukea liitteestä koko suunnitelman.