Lapsille ja perheille

Kun haluat tukea lapsesi kristillisessä kasvatuksessa, antaa hänelle monipuolisen virikeympäristön ja mahdollisuuden toimia ryhmässä muiden lasten kanssa tarjoaa seurakunnan lapsi- ja perhetyö paljon vaihtoehtoja. Ehkä kaipaat itsekin tukea vanhempana olemiseen jayhteyttä muihin perheisiin.

Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella  Lapsi- ja perhetyön toimistosta
p. 050 356 4881.

**************

Päiväkerhohaku lukuvuodelle 2017-2018 on avoinna.

Lisätietoja päiväkerhoista löydät vasemman palkin "Päiväkerho" -sivulta. Päiväkerhohaku ensisijaisesti sähköisesti alla olevan linkin kautta. Hakemuksia on saatavilla myös kerhopisteistä ja seurakuntatoimistosta.

Siirry täyttämään päiväkerhon hakulomake.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1.) Täytä ensin päiväkerholaisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Muuta huomioitavaa- kohdassa voi mm. toivoa pääsyä kaverin tai sisaruksen kanssa samaan ryhmään.

2.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Olemme siirtyneet käyttämään verkkolaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

3.) Valinnat vaihtoehtoisista ajoista ja paikoista: valitse mieluisin vaihtoehto ensin - toiseksi mieluisin seuraavaksi jne. Voit valita enintään kolme vaihtoehtoa. Valinta tapahtuu listalla oikealla olevista "lisää"- painikkeista.

4.) Kerhopisteen jälkeen kerhon alkamispäiväksi on merkitty päivä, jolloin uuden lukuvuoden päiväkerhotoiminta käynnistyy. Päättymispäiväksi on laitettu sama päivämäärä, mutta tästä ei tule välittää. Asia liittyy ohjelmiston teknisiin vaatimuksiin. Kerhojen lukuvuosi kestää elokuusta 2017- toukokuuhun 2018.

5.) Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, paina "ilmoittaudu"- painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

6.) Tiedot kerhopaikoista tulevat sähköpostitse touko-kesäkuun taitteessa.

- olemme siirtyneet käyttämään kyseistä ilmoittautumisohjelmaa nyt ensimmäistä kertaa, joten mikäli kohtaat ongelmia tai huomautettavaa, olethan yhteydessä Lapsi- ja perhetyön toimistoon p. 050 356 4881/Taina Rauhala tai taina.rauhala@evl.fi.

Varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma

Tämä on Nurmijärven seurakunnan VAKE eli varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma, ”Annetaan lapsille lapsuus”, jossa käsitellään varhaiskasvatusta ja visioita.

Vake on työväline lastenohjaajille ja tietopaketti seurakuntalaisille varhaiskasvatuksen sisällöstä.

Kirkon varhaiskasvatuksen painotuksista on nostettu esille lapsen hengellisyyden tukeminen, lapsen oikeuksien toteutuminen kirkossa sekä perhelähtöisen ja diakonisen työotteen vahvistaminen.

Voit lukea liitteestä koko suunnitelman.