Muualla rippikoulun käyvät

Ilmoittautuminen vuoden 2018 rippikouluihin on 14.10.-12.11.2017. Jälki-ilmoittautuminen on nyt auki, voi ilmoitautua jälkimmäiseen 4.3.2018 olevaan safariin.

Muista osallistua myös rippikoulumessuun 21.1.2018 omassa lähikirkossa. Messu on Nurmijärven ja Rajamäenkirkossa klo 10.00 ja Klaukkalan kirkossa 12.00.

Kaikki rippikoululaiset osallistuvat rippikoulu messuun, niissä jaetaan riparipassit.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulun käyville on oma erillinen ilmoittautumislomake. Muualle menijät valitsevat safarivaihtoehdoista kaksi itselleen sopivaa safaria. Muualle menijät saavat kirjeen, jossa on kerrottu ohjeet seurakuntayhteysjakson suorittamisesta.

Mikäli käyt rippikoulusi muualla, esim. kristillisten järjestöjen leireillä, voit anoa seurakunnalta avustusta leirimaksun suorittamiseen (maksimissaan 110 euroa).
Hakemukset osoitetaan rippikoulutyölle. Avustus on harkinnanvarainen. Talousjohtaja vastaa maksuvapautuksista ja - avustuksista.