Näkövammaiset kevät  2018:

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset Nurmijärveltä. Kokoonnumme kerran kuukaudessa torstaisin kello 13 – 15 pääsääntöisesti Nurmijärven seurakuntakeskukseen vertaistuelliseen ryhmään virkistäytymään ja toimimaan yhdessä. Teemme myös retkiä ja kerhossa käy vierailijoita eri aloilta.

Kevään tulevat kokoontumiset:

to 18.1. Aivojen toimintaa elvyttävä BrainGym aivojumppa; kuntohoitaja ja aivojumppakouluttaja Tuija Räisänen.
to 15.2. #Ruokatrendit2018, asiaa vuoden Yhteisvastuukeräyksestä ja muuta ajankohtaista.

to 15.3. Tietotekniikkatukea; Ritva, Kalle ja Ibis HUN:n Näkövammaisten tietitekniikasta kertovat Daisy-kuuntelulaitteesta, puhelimista ja muista apuvälineistä. Tarvittaessa saat ohjausta oman laitteen käyttöön. Ota oma laite mukaan. Mukana myös Minna Toivari HUN:sta.

to 19.4. Ulkoilu- ja virkistyspäivä Sääksissä yhdessä Näkyillään!kerhon kanssa.

to 17.5. Kevätkirkko Klaukkalassa ja kahvihetki seurakuntasalissa.

Näkövammaisten toiminasta vastaa diakoni Tuula Moström

p. 050 307 2982 tai tuula.mostrom@evl.fi