Pelikerho

Kerho kokoontuu seurakunnan nuorisotila Nurkalla (Patruunantie 1, Rajamäki) perjantaisin klo 18.00 alkaen ja usein lopetellaan 21-maissa. Kaikki yläasteikäiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita!

Kerholla pelataan kaikenlaisia pelejä. Pelattavat lautapelit vaihtelevat yleisistä "normaaleista" lautapeleistä hieman monimutkaisempiin lautapeliharrastelijoiden peleihin. Nuorisotilan biljardi ja PS3 ovat myös kerhon käytettävissä. Kerholla saatetaan pelailla kerrasta riippuen myös rooli- tai miniatyyripelejä tai katsoa leffoja.

Kerho pyrkii järjestämään vuosittain yhden liveroolipelin. Liveroolipeli pidetään syksyllä seurakunnan leirikeskuksella.

Kerhon ajankohtaisuutiset irtoaa viikoittain Facebookista. Katso siis alta, mitä kerholla tapahtuu tällä viikolla.

Kerhonohjaajana toimii Riikka Hatakka. Lisätietoja kerhosta ja sen toiminnasta antaa nuorisotyönohjaaja Timo Liimatta, 040 566 1475.