Pyhäkoulut

Seurakunnassamme on pyhäkoululla pitkä perinne lasten omana jumalanpalveluksena.
Se auttaa kotia antamaan lapsen elämälle hyvän pohjan.
Ajatuksena on, että pyhäkoulu olisi kiireetön hetki, jossa lapsi voi yhdessä aikuisen kanssa hiljentyä arkisen melskeen keskellä.

Löydät ajankohtaiset pyhäkoulut tapahtumakalenterista hakusanalla "pyhäkoulu".

Pyhäkoulu kutsuu kaikenikäisiä lapsia

Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun sanomaa sanoin ja kuvin, unohtamatta leikkiä, laulua ja askartelua. Lapset saavat kerran kuukaudessa Lasten pyhäkoululehden ja osallistumistauluun kerätään tarrakuvia.
Pyhäkoulussa hiljennytään, rukoillaan ja vietetään juhlia, joskus retkeillään.

Pyhäkoulu on lasten kirkko, lasten oma jumalanpalvelus.
Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat, jotka saavat koulutuksen työhönsä. Pyhäkoulu on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Siellä voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti silloin kun itselle parhaiten sopii.

Lisätietoja pyhäkouluista ja niiden kokoontumisajoista:
Anne-Maria Ahlstedt 050 4672488.

Pyhäkoulunopettajaksi?

Pyhäkoulunopettajat ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Noin kerran kuukaudessa pidetään pyhäkoulunopettajien kokous, jossa vaihdetaan ajatuksia ja ideoita ja jaetaan seuraavien pyhien materiaalia. Pyhäkoulunopettajaksi sopii aikuinen seurakunnan jäsen, joka pitää lapsista ja haluaa opettaa heitä luottamaan Taivaalliseen Isään.

Pyhäkoulunopettajille maksetaan pieni palkkio. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajan tehtävästä, ota yhteyttä seurakuntamme lapsityön toimistoon.