Erityisrippikoululeiri kehitysvammaisille nuorille

Kesällä 2017 leirimuotoinen rippikoulu järjestetään Mäntsälän seurakunnan leirikeskuksessa, Ahvenlammella. Ennakkoviikonloppu on 6.–7.5. ja leirijakso 7.–11.8. Konfirmaatio pidetään sunnuntaina 13.8. Mäntsälän kirkossa. Vaikeammin vammaisille nuorille mietitään päivärippikoulumahdollisuuksia yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kehitysvammaistyön pastori Sanna Ylä-Jussila, sanna.yla-jussila@eteva.fi, p. 040 304 7834.

Pienryhmärippikoulu

Pienryhmärippikoulu on suunnattu sellaisille nuorille, joille työskentely isossa ryhmässä on syystä tai toisesta haastavaa. Ryhmä ja sen toiminta muovataan ryhmään ilmoittautuneiden mukaan. Pienryhmärippikoulu toimii ainakin osittain yhdessä Päiväripari 2 -ryhmän kanssa ja kokoontuu Nurmijärven kirkonkylällä, seurakunnan nuorisotalolla. Viikonmittainen lähijakso on 12.-18.6. Mikäli haluat ilmoittautua pienryhmärippikouluun, muista merkata ilmoittautumislomakkeelle ruksi kohtaan "Ilmoittaudun vain päiväriparille tai pienryhmärippikouluun'."