Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Leiri- ja kurssikeskus sijaitsee Etelä-Suomen kirkasvetisimmäksi mainitun Sääksjärven rannalla, Kiljavalla.

Siirry leirikeskuksen omalle verkkosivulle

Sääksin leiri- ja kurssikeskuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Sipponen-Teerenmaa.

Nykyinen päärakennus otettiin käyttöön vuonna 1981 ja remontoitiin vuonna 2009 - 10.

Peruskorjauksessa vuonna 2010 leirikeskuksen kapasiteettia ei kasvatettu, mutta tilat saatettiin nykyajan vaatimuksia vastaavalle tasolle.

Kokonaan uusi on 56 hengen leirikappeli, joka vihittiin käyttöönsä syyskuussa 2010.

Majoitussiipien päihin rakennettiin myös hiukan uutta tilaa, jotta saatiin lisää ryhmätyötiloja. Majoitushuoneisiin tuli omat wc:t. Talotekniikkaa peruskorjattiin ja kalustus uusittiin.

Päärakennuksen lisäksi remontoitiin kevyesti rantasauna ja rakennettiin uusi lähetyskahvio rannalle saunan läheisyyteen.

- keittiö 09 290 1502
- emäntä Tarja Saarinen 050 439 8726
  sähköposti: tarja.r.saarinen@evl.fi
- leiriläiset 09 290 1707

Majoitustilat

Majoitusilat on mitoitettu 60 hengelle.  Majoitushuoneet ovat kahdessa siivessä:
A-puoli 7 x 2hh ja 3 x 4 hh.
B-puoli 4 x 2hh ja 5 x 4 hh.

Kaikki tilat on uusittu kalusteita myöten. Kaikissa majoitushuoneissa on omat WC:t.

Ohjaajille on oma majoitussiipi, jossa on 2 x 1 hh ja 2 x 2 hh sekä oleskelutila.

Ryhmätyötiloja on useita ja majoitussiivissä on omat pikkukeittiöt.

Alakerrassa on yksi sisäsauna ja Sääksin rannalla rantasauna, jossa on erikseen naisten ja miesten puoli.

Rannan tuntumassa on uusi Lähetyskahvio, joka toimii myös ryhmätilana tai vaikka kokouksen pitopaikkana. Siellä on myös oma pikkukeittiö varusteineen.

Leirikappeli antaa rauhan hiljentymiseen. Paikkoja on 54 henkilölle.

Etäisyydet:

- Lähimmästä kaupungista Hyvinkäältä on matkaa 19,5 km
- Helsingin keskustasta tulee 49 km
- Tampereen moottoritieltä Nurmijärven liittymästä 16 km

Wi-Fi

Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Toimintaa vittomakielisille

Jouluinen kirkkohetki ja joulupuuro.