minun kirkkoni -logo

Minkälainen on sinun kirkkosi?

Kirkko on yhteisö, joka merkitsee eri ihmisille eri asioita. Millainen on sinun kirkkosi? Miten sinun seurakuntasi toimii - mikä on hyvin, minkä toivoisit vielä muuttuvan? Seurakuntavaalit ovat myös arvovaalit.

Ehdokkaaksi voit asettua liittymällä ehdokaslistalle, perustamalla oman valitsijayhdistyksen tai kertomalla kirkkoherranvirastoon kiinnostuksestasi toimia kirkon päättäjänä. Olemassa olevista valitsijayhdistyksistä saat tietoa esim. nykyisiltä luottamushenkilöiltä (yhteystiedot tästä).

Kuka voi olla ehdokas?

Ehdokkaaksi voi asettua konfirmoitu kirkon jäsen, joka

• täyttää 18 vuotta viimeistään 18.11.2018.
  • on seurakunnan jäsen viimeistään 17.9.2018.
  • antaa kirjallisen suostumuksen ehdokkaaksi asettumisesta
  • on kristillisestä vakaumuksestaan tunnettu
  • ei ole vajaavaltainen

Seurakuntavaalit 2018

Asetu ehdolle viimeistään
17.9.2018

Ennakkoäänestys
6.–10.11.2018

Vaalipäivä
18.11.2018

#minunkirkkoni

Hallintopäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta