Rajamäen perhekerho

Perhekerhossa kirkkohetki kirkkosalissa alkaen klo 9.30. Paikalla lastenohjaajien lisäksi pappi ja kanttori. Kirkkohetken kesto noin 15 min. Tervetuloa!

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin tällöin.

Ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu on 1€.

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

pe 25.5.2018 klo 18.00 - su 27.5.2018 klo 14.00

Isä-lapsileiri Sääksissä

Vietä leppoisa viikonloppu lastesi kanssa Nurmijärvellä Sääksin leirikeskuksessa.

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela