Harjulan perhekerho

Harjulan kerhotila

Perhekerhossa kirkkohetki alkaen klo 9.30. Paikalla lastenohjaajien lisäksi pappi ja kanttori. Kirkkohetken kesto noin 15 min. Tervetuloa!

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin tällöin.

Ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu on 1€.

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Salme Jousi

Laura  Yli-Kätkä