Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

"Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)

Päivän aiheena "Armahtakaa!"  5.sunnuntai helluntaista

Liturgi/Saarna Johannes Haapalainen

kanttori Janne Peltokorpi

Suntio Jari Paukkunen

Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Iltamessu

Katoavat ja katoamattomat aarteet, 2. sunnuntai helluntaista. HUOM! Kesällä Rajamäen messut klo 18!

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka