Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

"Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)

Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa 9. sunnuntaina helluntaista

Sinä tahdot sisimpääni totuuden - ilmoita siis minulle viisautesi! Ps. 51: 8

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka