Messu Rajamäen kirkossa

Messu Rajamäen kirkossa Rajamäen kirkko

Kesäaikaan messu klo 18: Kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä): Lit & srn. Jarmo Hella; kant. Mikko Peltokorpi

Kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä)

Kirkastettu Kristus

Kirkastussunnuntaita on vietetty Ruotsissa ja Suomessa jo 1500-luvulta lähtien 7. kolminaisuudenpäivän jälkeisenä sunnuntaina (nykyisin 8. sunnuntai helluntaista). Kristuksen kirkastuminen oli hänen elämänsä taitekohta. Apostolit saivat omin silmin nähdä hänen jumalallisen suuruutensa ja kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä.” Jumalan kirkkaus tulee ilmi kaikkensa uhraavassa rakkaudessa.

Vuorella apostoleille ilmestyivät kirkastetun Kristuksen lisäksi Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta lähtien Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä.

Tekstit: 2. Moos. 3:9-15; Ilm. 1:9-18; Mark. 9:2-8

Lit & srn. Jarmo Hella; kant. Mikko Peltokorpi

Jarmo Hella
seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri

Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Toimintaa vittomakielisille

Jouluinen kirkkohetki ja joulupuuro.

Kauneimpien joululaulujen messu ja pyhäkoulu

Kauneimpien joululaulujen messussa lauletaan tämän vuoden Kauneimmat joululaulut vihkosesta. 3. adventtisunnuntain aiheena on Tehkää tie Kuninkaalle.

Rukoushetki

Tervetuloa!