Konfirmaatiomessu Sääksi 8

Nurmijärven kirkko

Liturgi ja saarna Katri Uutela, avustava pappi Markus Asunta, kanttori Hiski Wallenius, ehtoollisella avustavat Arto Kantola ja Reetta Toppila. Kirkkokahvit Museokahvilassa. Tervetuloa! "Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)

Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Heprealaisten laulujen ilta

Laula kanssamme heprealaisia hengellisiä lauluja

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Nurmijärven kirkko

Safarimessu

"Joka aamu on armo uus." 3. sunnuntai ennen paastonaikaa, Ansaitsematon armo. Rippikoululaisten safarimessu.