Konfirmaatiomessu

Elämännokka 3 rippikoulun konfirmaatio. Tervetuloa!

Kaikki me olemme saaneet Jumalalta erilaisia lahjoja ja kykyjä. Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä.

Liturgi ja saarna Leena Sipola, kanttori Janne Peltokorpi, avustaa nuorisotyönohjaaja Marjut Timonen ja kausiteologi Taisto Sokka sekä Elämännokka 3 isoset ja leiriläiset.

Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi.

Psalmi 13:6

Messu Rajamäen kirkossa 3. sunnuntaina pääsiäisestä

Kohota Jumalalle riemuhuuto, maa, riemuitkaa, maan asukkaat! (Ps. 66:1)

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Pyhäpäivän aiheena alkuperäinen nimi on "Jubilate!", riemuitkaa! Kirkkokäsikirjassa se on saanut otsikon Jumalan kansan koti-ikävä. Kumpiko on tärkeämpää, ilo vai ikävä?

Iltamessu

Aihe: "Jumalan kansan koti-ikävä." Klaken iltamessussa vietetään messua vapaamuotoisemmin. Musiikki koostuu gospel-lauluista ja on mahdollisuus vaeltaa rukousalttareilla. Messun jälkeen voi jäädä seurustelemaan iltateen äärellä.