Konfirmaatiomessu Nurmijärven kirkossa, ryhmä Sääksi 9

Nurmijärven kirkko

Sääksi 9 rippikoulun konfirmaatio 10. sunnuntaina helluntaista. "Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)

10. sunnuntai helluntaista. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa.
Tämän sunnuntain tekstit kehottavat hoitamaan Jumalalta saatuja lahjoja uskollisesti ja vastuullisesti. Kristityn velvollisuus on käyttää annettuja mahdollisuuksia älykkäästi ja viisaasti, totuudesta tinkimättä. Hänen toimintaansa ohjaa kaikissa elämänvaiheissa uskollisuus myös vähässä.

Raamatuntekstit:

Psalmi Ps. 119: 129-136. Sinun liittosi on ihmeellinen,  siksi minä tahdon uskollisesti pysyä siinä.

1. lukukappale Sananl. 14: 21-22, 25, 31.  Syntiä tekee, joka lähimmäistään halveksii, autuas se, joka köyhää säälii.

2. lukukappale 2. Kor. 8: 9-15.  Tehän tunnette Herramme Jeesuksen Kristuksen armon...

Evankeliumi Matt. 25: 14-30 . Jeesus sanoi: ”Silloin on käyvä näin: Mies oli muuttamassa pois maasta..."

Messussa palvelevat pastorit Jouni Vasikainen ja Martti Muukkonen, kanttori Jonna Vartiainen, kausiteologi Mirkka Hella ja nuorisotyönohjaaja Riikka Hatakka.

Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Messun jälkeen kirkkokahvit.

2. paastonajan sunnuntai (Reminiscere). Sunnuntain aihe on Rukous ja usko. Jouni Vasikainen John Andersson Jonna Vartiainen messuryhmä 5

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

"Niin uskot kuin rukoilet" - meneekö se näin? Tätäkin pohditaan saarnassa.