Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

"Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)messu Nurmijörven kirkossa

mwssussa palvelevat Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Messussa palvelevat liturgina Anna-Kaisa Tenhunen, Avustajina Riitta-Leena Sihvola ja Eeva Halonen. Saarnaajana lähetti Sanna Erelä, kanttorina Linda Isokangas.

Kirkkokahvit museokahvilassa. Tule mukaan! Sanna kertoo kuulumisia Israelista.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Heprealaisten laulujen ilta

Laula kanssamme heprealaisia hengellisiä lauluja

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Nurmijärven kirkko

Safarimessu

"Joka aamu on armo uus." 3. sunnuntai ennen paastonaikaa, Ansaitsematon armo. Rippikoululaisten safarimessu.