Messu Rajamäen kirkossa

Messu Rajamäen kirkossa Rajamäen kirkko

Kesäaikaan messu klo 18: 11. sunnuntai helluntaista: Etsikkoaikoja Lit & srn: Martti Muukkonen; kant. Julia Hyyrynen

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).

Tekstit: Jer. 6:16-19; Room. 11:17-24; Luuk. 4:23-30

Lit & srn: Martti Muukkonen; kant. Julia Hyyrynen

Martti Muukkonen
Rajamäen piirikappalainen TT, FM, YTM

Nurmijärven kirkko

Tuomiosunnuntain messu

Kristuksen kuninkuuden sunnuntai

Messun aikana pyhäkoulu. Kirkkokahvit.

Hiljaisuuden messu ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa

Hiljaisuuden messu Tuomiosunnuntaina ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa klo 18 (HUOM aika!). Lauletaan Taize-lauluja. Lit & srn Martti Muukkonen, kant. Julia Hyyrynen