Messu Rajamäen kirkossa

Messu Rajamäen kirkossa Rajamäen kirkko

Kesäaikaan messu klo 18: 11. sunnuntai helluntaista: Etsikkoaikoja Lit & srn: Martti Muukkonen; kant. Julia Hyyrynen

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).

Tekstit: Jer. 6:16-19; Room. 11:17-24; Luuk. 4:23-30

Lit & srn: Martti Muukkonen; kant. Julia Hyyrynen

Iltamessu

Katoavat ja katoamattomat aarteet, 2. sunnuntai helluntaista. HUOM! Kesällä Rajamäen messut klo 18!