Ekan vauvan kerho, Nurmijärvi Nurmijärven seurakuntakeskus

Kerho on tarkoitettu ensimmäisen vauvansa saaneille perheille. Tule vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia vauvaperheen arjesta.

Ohjelmassa on vaihtuvia teemoja, yhteistä jutustelua ja vertaistukea. Kahvitarjoilu. Kerho on maksuton ja mukaan voi tulla silloin kun omaan aikatauluun ja jaksamiseen sopii.

Käynti kellotapulin puolelta. Vieressä liukumäki ja keinut, seinässä lukee Päiväkerho. Ohjaajina Katariina Kuronen ja Sari Lehtinen. Lisätiedot: etunimi.sukunimi@evl.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Liity myös Facebook-ryhmään: Ekan vauvan kerho, kirkonkylä (Nurmijärven srk)

Ekan vauvan kerho, Klaukkala