Herusten perhekerho

Herusten kioski

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Mukaan voi tulla silloin tällöin tai joka kerta, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

pe 25.5.2018 klo 18.00 - su 27.5.2018 klo 14.00

Isä-lapsileiri Sääksissä

Vietä leppoisa viikonloppu lastesi kanssa Nurmijärvellä Sääksin leirikeskuksessa.

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela