Ulkoilmamessu Rajamäen kirkon piha

Ulkoilmamessu Rajamäen kirkon piha Rajamäen kirkko

"Vielä on kesää jäljellä." Kansanlaulukirkko. Luomakunnan sunnuntai, vastuu luomakunnasta. Ennen jumalanpalvelusta piknik kirkon pihalla klo 17 alkaen.

Tervetuloa viettämään Kansanlaulukirkkoa luonnon helmaan, jos sää sallii! Aiheena luomakunnan sunnuntai ja vastuumme luomakunnasta. Mukana Nurmijärven Pelimannit. Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen.

Ennen jumalanpalvelusta kokoonnumme yhteiselle piknikille klo 17 alkaen. Seurakunta tarjoaa eväät, mutta oman viltin voi ottaa mukaan (penkkejäkin kyllä löytyy).

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki

Pyhän Kolminaisuuden päivän messu Rajamäen kirkossa

Pyhän Kolminaisuuden päivänä Rajamäessä konfirmoidaan kevään rippikoulun nuoret. Tule mukaan rukoilemaan nuorten puolesta Kolmiyhteistä Jumalaa.

Rukoushetki

Pieni rukoushetki Pyhälle Kolminaisuudelle.

Klaukkalan tori

Torimessu

Torimessussa laulamme gospelhenkisiä lauluja ja kesäisiä virsiä. Aiheena on Salattu Jumala. Messun päätteeksi tarjolla pientä virvoketta.