Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Työkauden avausmessu

Tule mukaan kohtaamaan Jumala ja aloittaaan yhteinen työkausi. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Messussa palvelevat liturgina Anna-Kaisa Tenhunen, sarrnajana Ari Tuhkanen, avustajina Markus Asunta, Riitta-Leena Sihvola ja Jouni Vasikainen. Kanttorina Satu Ranta.

Messussa siunataan työhönsä uusi talousjohtaja Maria Sairanen, samalla myös seurakunnan vapaaehtoisten tehtävään siunaaminen. Kirkkokahvit.Tervetuloa

Messu Rajamäen kirkossa 3. sunnuntaina pääsiäisestä

Kohota Jumalalle riemuhuuto, maa, riemuitkaa, maan asukkaat! (Ps. 66:1)

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Pyhäpäivän aiheena alkuperäinen nimi on "Jubilate!", riemuitkaa! Kirkkokäsikirjassa se on saanut otsikon Jumalan kansan koti-ikävä. Kumpiko on tärkeämpää, ilo vai ikävä?

Rukoushetki 3.sunnuntai pääsiäisestä

3. sunnuntai pääsiäisestä rukoushetki