Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Työkauden avausmessu

Tule mukaan kohtaamaan Jumala ja aloittaaan yhteinen työkausi. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Messussa palvelevat liturgina Anna-Kaisa Tenhunen, sarrnajana Ari Tuhkanen, avustajina Markus Asunta, Riitta-Leena Sihvola ja Jouni Vasikainen. Kanttorina Satu Ranta.

Messussa siunataan työhönsä uusi talousjohtaja Maria Sairanen, samalla myös seurakunnan vapaaehtoisten tehtävään siunaaminen. Kirkkokahvit.Tervetuloa

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!