Ekan vauvan kerho, Klaukkala Klaukkalan kirkko

Kerho on tarkoitettu ensimmäisen vauvansa saaneille perheille. Tule vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia vauvaperheen arjesta.

Tarjolla vertaistukea, juttuseuraa kahvikupin äärellä. Kerho on maksuton ja mukaan voi tulla silloin kun omaan aikatauluun ja jaksamiseen sopii.

Kokoonnumme Klaukkalan kirkon päiväkerhotilassa, sisäänkäynti leikkipihan perällä. Ohjaajina Päivi Kallonen ja Sanna Puhakka (lisätiedot: etunimi.sukunimi@evl.fi). Facebookissa oma ryhmä Ekan vauvan kerho, Klaukkala (Nurmijärven srk).

Nurmijärven seurakuntakeskus

Ekan vauvan kerho, Nurmijärvi