Afrikkalainen gospelmessu

Koko seurakunnan yhteinen musiikkijumalanpalvelus. Lauletaan, rukoillaan ja vietetään ehtoollista yhdessä.

Afrikkalainen gospelmessu on Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen sanoittama musiikkipainotteinen ehtoollisjumalanpalvelus, jota vietämme nyt yhdessä isoskoulutuslaisten kanssa. Liturgina on Tiina Huovila, Johannes Haapalainen saarnaa ja Arto Kantola luotsaa messubändiä.

Tervetuloa laulamaan rytmikkäitä ja mukaansatempaavia lauluja, rukoilemaan ja hiljentymään, kuuntelemaan Jumalan sanaa ja osallistumaan yhteiselle aterialle!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Maanantairuokailu klo 12-13

Ruokailu kaikille joilla päivisin aikaa! Kevyt tuolijumppa parillisilla viikoilla klo 11.15

Ystävyyden kammari

Avoin kohtaamispaikka

Kaikenikäisille avoin

Kuusela

Kuuselan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.