Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa

"Vapauteen Kristus meidät vapautti." 18. sunnuntai helluntaista. Kristityn vapaus.

Mitä on Kristityn vapaus, johon Kristus meidät vapautti? Mistä ja mihin meidät on vapautettu? Mitä tarkoittaa, että Kristus on vapauttanut seuraajansa ihmisten asettamista rajoituksista, mutta samalla sitonut meidät totuuteen ja rakkauteen? Tervetuloa messuun pohtimaan tätä aihepiiriä!

Tekstit: Aam. 5:21-24, Kol. 2:16-23, Mark. 2:18-22

Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen, Kira Haataja soittaa kanteletta, ehtoollisavustajina Heidi ja Hinni Oksanen, Rajamäen isoskoulutuslaiset avustavat muissa tehtävissä Riikka Hatakan johdolla. Messun jälkeen tarjolla Lähetyspiirin keittämät kirkkokahvit.

Anne-Maria Ahlstedt
lastenohjaaja, pyhäkoulutyö

Julia Hyyrynen
kanttori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki
Johanna Mikkola
Rajamäen suntio
Patruunantie 7
05200 Rajamäki
Martti Muukkonen
Rajamäen piirikappalainen TT, FM, YTM

Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Toimintaa vittomakielisille

Jouluinen kirkkohetki ja joulupuuro.

Kauneimpien joululaulujen messu ja pyhäkoulu

Kauneimpien joululaulujen messussa lauletaan tämän vuoden Kauneimmat joululaulut vihkosesta. 3. adventtisunnuntain aiheena on Tehkää tie Kuninkaalle.

Rukoushetki

Tervetuloa!