Viikkomessu Ystävyyden kammarilla

Viikkomessu Ystävyyden kammarilla

Viikkomessu, aiheena Jeesuksen lähettiläät. Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, ”Kristus lähimmäiselleen”.

Messun johtaa pastori Jouni Vasikainen

Seurakuntapastori, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!