Reformaation merkkivuoden kantaattimessu

Reformaation merkkivuoden kantaattimessu Nurmijärven kirkko

Reformaation 500-vuotisjuhlavuoden huipentava kantaattimessu

Messun musiikkina kuullaan J. S. Bachin kantaatti Ein feste Burg ist unser Gott, jonka pohjana soi reformaattori Martti Lutherin virsi Jumala ompi linnamme. Kantaattia toteuttamassa on nurmijärveläisistä laulunharrastajista koottu suurkuoro sekä 15-henkinen orkesteri. Kantaatin johtaa kanttori Mikko Peltokorpi.

Juhlamessun liturgina on Markus Asunta ja saarnan toteuttaa kirkkoherra Ari Tuhkanen.

Tänä pyhänä EI ole messua Rajamäellä eikä Klaukkalassa, vaan näistä taajamista järjestetään bussikuljetus Nurmijärven kirkkoon. Bussit lähtevät Klaukkalan ja Rajamäen linja-autoasemilta klo 9.20, niissä on kyltti "kirkkokyyti". Myös välipysäkeiltä voi nousta kyytiin. Paluukuljetus lähtee seurakuntakeskuksen pihalta päiväjuhlan päätyttyä, noin klo 13.30.

Artturi-sali

Kansainvälinen ilta

Ohjelmallinen ilta monikulttuurisessa ilmapiirissä.

Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi.

Nurmijärven kirkko

Tuomiosunnuntain messu