Pop-up-joulukorttitalkoot

Ystävyyden kammari

Pop-up-olohuoneessa askarrellaan tänä perjantaina joulukortteja.

Joulukorttitalkoot. Tervetuloa askartelemaan joulukortteja. Seurakunta tarjoaa materiaaleja mutta myös omia kannattaa ottaa mukaan. Tarjolla mukavaa yhdessäoloa, asiantuntevasti ohjattua askartelua ja valmistautumista adventin aikaan.

Seurakuntapastori, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

pe 25.5. klo 17.00 -20.00

Myllykoski. Lähtö klo 17 Nurmijärveltä tullessa vasemmanpuoleiselta parkkipaikalta.

KEVÄTRETKI MYLLYKOSKELLE

Tule retkelle! Kevätretki Myllykosken hienoihin maisemiin perjantaina 25.5. klo 17-20.

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho