Taaperokerho, Nurmijärvi

Taaperokerho, Nurmijärvi Nurmijärven seurakuntakeskus

Kun vauva on kasvanut taaperoksi (n. 1-2,5v.) olette tervetulleita leikkimään ja viihtymään kanssamme.

Kolmen tunnin mittaiseen kerhoon voit osallistua haluamallasi kestolla ja perheelle sopivina päivinä. Leikkiä, lauluja, loruja, jumppaa - mitä milloinkin! Tarjolla kahvia vaihtuvin herkuin, maksu 1€/perhe. Mukaan voit ottaa myös omat eväät.

Sisäänkäynti päiväkerhotiloihin kellotapulin puolelta leikkialueen vierestä.

Ohjaajina Katariina Kuronen ja Sari Lehtinen. Lisätiedot etunimi.sukunimi@evl.fi

Liity myös Facebook-ryhmään:
Taaperokerho (Nurmijärven srk)

Taaperokerho, Klaukkala

Kun vauva on kasvanut taaperoksi (n. 1-2,5v) olette tervetulleita leikkimään ja viihtymään kanssamme.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Taaperokerho, Nurmijärvi