Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa Valvomisen sunnuntai Muukkonen, Hyyrynen

Valvomisen sunnuntai - Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Tekstit: Mal. 3:13-18;  Hepr. 3:12-15; Mark. 13:33-37

Lit. ja srn.:  Martti Muukkonen

Kantt.: Julia Hyyrynen

Anne-Maria Ahlstedt
lastenohjaaja, pyhäkoulutyö

Julia Hyyrynen
kanttori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki
Johanna Mikkola
Rajamäen suntio
Patruunantie 7
05200 Rajamäki
Martti Muukkonen
Rajamäen piirikappalainen TT, FM, YTM

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Nurmijärven kirkko

Safarimessu

"Joka aamu on armo uus." 3. sunnuntai ennen paastonaikaa, Ansaitsematon armo. Rippikoululaisten safarimessu.

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit