Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu. Tervetuloa!

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu, hengellisiä lauluja. Tervetuloa!

Kuusirinteen kerhotalo

Lintumetsän perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Herusten kioski

Herusten perhekerho