Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu. Tervetuloa!

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu, hengellisiä lauluja. Tervetuloa!

Klaukkalan tori

Torimessu

Torimessussa laulamme gospelhenkisiä lauluja ja kesäisiä virsiä. Aiheena on Salattu Jumala. Messun päätteeksi tarjolla pientä virvoketta.

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho