Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja partiokirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Klaukkalan kirkossa n. klo 9.30 liturgia ja saarna Katri Uutela, kanttorina Mikko Peltokorpi, A-men -kuoro, avustajina Klapaset ja Lepsämän Partiolaiset, kirkkokahvit ja kenttäkeittimessä keitettyä riisipuuroa. Ennen jumalanpalvelusta klo 9.00 juhlapuhe ja laulu Suomen lipun alla. Jumalanpalveluksen jälkeen itsenäisyyspäivän myyjäiset ja partiolupausten anto. Tervetuloa!

Itsenäisyyspäivänä Klaukkalan kirkolla klo.9.00 juhlapuhe ja laulu Suomen lipun alla. Noin klo 9.30 jumalanpalvelus, saarna ja liturgia Katri Uutela, kanttorina Mikko Peltokorpi, A-men -kuoro, avustajina Klapaset ja Lepsämän Partiolaiset, kirkkokahvit ja kenttäkeittimessä keitettyä riisipuuro. Jumalanpalveluksen jälkeen Klapasilla on perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset, myynnissä on mm. tuoreita itsetehtyjä leivonnaisia. Itsenäisyyspäivän juhlassa uudet partiolaiset, sekä ikäkaudesta seuraavaan siirtyvät antavat partiolupaukset. Lämpimästi Tervetuloa!

Kanttori, Klaukkalan kirkkopiiri
Ylitilantie 6