Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja partiokirkko

ke 6.12. kello 09.30

Klaukkalan kirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Klaukkalan kirkossa n. klo 9.30 liturgia ja saarna Katri Uutela, kanttorina Mikko Peltokorpi, A-men -kuoro, avustajina Klapaset ja Lepsämän Partiolaiset, kirkkokahvit ja kenttäkeittimessä keitettyä riisipuuroa. Ennen jumalanpalvelusta klo 9.00 juhlapuhe ja laulu Suomen lipun alla. Jumalanpalveluksen jälkeen itsenäisyyspäivän myyjäiset ja partiolupausten anto. Tervetuloa!

Itsenäisyyspäivänä Klaukkalan kirkolla klo.9.00 juhlapuhe ja laulu Suomen lipun alla. Noin klo 9.30 jumalanpalvelus, saarna ja liturgia Katri Uutela, kanttorina Mikko Peltokorpi, A-men -kuoro, avustajina Klapaset ja Lepsämän Partiolaiset, kirkkokahvit ja kenttäkeittimessä keitettyä riisipuuro. Jumalanpalveluksen jälkeen Klapasilla on perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset, myynnissä on mm. tuoreita itsetehtyjä leivonnaisia. Itsenäisyyspäivän juhlassa uudet partiolaiset, sekä ikäkaudesta seuraavaan siirtyvät antavat partiolupaukset. Lämpimästi Tervetuloa!


Ota yhteyttä

Mikko Peltokorpi
Kanttori, Klaukkalan kirkkopiiri
Ylitilantie 6
1800 Klaukkala

Katso myös

pe 23.3. klo 9.00 -12.00

Perttulan kansantalo

Perttulan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.
su 25.3. klo 9.45

Nurmijärven kirkko

Virpomisoksien siunaaminen, palmukulkue ja messu

Tule tekemään matkaa kohti pääsiäisjuhlaa! Virpomisvitsojen siunaaminen ja kulkue kirkkoon palmusunnuntain messua viettämään alkavat seurakuntakeskuksen parkkipaikalla klo 9.45. Messu alkaa kirkossa normaaliin tapaan klo 10.00.
ke 28.3. klo 9.30 -12.00

Kuusela

Kuuselan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.