Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut Klaukkalan kirkko

Tule laulamaan Kauneimpia Joululauluja - ja tee hyvää!

Kauneimmat Joululaulut jo 45. kerran. Tänä vuonna Kauneimmat soivat syrjaytymisvaarassa olevien tukemiseksi

Maailmassa lasketaan tällä hetkellä olevan noin 1,8 miljardia nuorta – enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhdeksän kymmenestä nuoresta asuu kehitysmaissa, ja aivan liian monelta puuttuu edes se pieni syrjä tulevaisuutta ja toivoa.

Kauneimpien Joululaulujen tuotolla Suomen Lähetysseura tukee kehitysmaiden syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Voit osallistua keräykseen myös tekstiviestillä: lähetä viesti JOULU10 numeroon 16155, viestin hinta 10E

Eeva Halonen
lähetyssihteeri

Bowling House, Sepäntie 1, Nurmijärvi

Kauneimmat joululaulut Bowling Housessa

Kauneimpia joululauluja pääsee tänä vuonna laulamaan myös ravintolaoloissa. Bowling Housen Kauneimmissa luvassa yhteislaulua, rentoa yhdessäoloa ja musiikillisia yllätyksiä

Kauneimpien joululaulujen messu ja pyhäkoulu

Kauneimpien joululaulujen messussa lauletaan tämän vuoden Kauneimmat joululaulut vihkosesta. 3. adventtisunnuntain aiheena on Tehkää tie Kuninkaalle.

Nurmijärven kirkko

Kauneimmat Joululaulut

Tule laulamaan Kauneimpia Joululauluja - ja tee hyvää!