Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut Rajamäen kirkko

Tule laulamaan Kauneimpia Joululauluja - ja tee hyvää!

Kauneimmat Joululaulut jo 45. kerran. Tänä vuonna Kauneimmat soivat syrjaytymisvaarassa olevien tukemiseksi

Maailmassa lasketaan tällä hetkellä olevan noin 1,8 miljardia nuorta – enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhdeksän kymmenestä nuoresta asuu kehitysmaissa, ja aivan liian monelta puuttuu edes se pieni syrjä tulevaisuutta ja toivoa.

Kauneimpien Joululaulujen tuotolla Suomen Lähetysseura tukee kehitysmaiden syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Voit osallistua keräykseen myös tekstiviestillä: lähetä viesti JOULU10 numeroon 16155, viestin hinta 10E

Eeva Halonen
lähetyssihteeri

Klaukkalan lauluilta

Vanhojen iskelmien ja ikivihreiden lauluilta. HUOM! Poikkeuksellinen alkamisaika!

Nurmijärven kirkko

Taivas sylissäni -joulukonsertti

Raisa Laine, Veli-Pekka Väisänen ja Julia Tamminen esittävät rakastetuimpia joululauluja

Ystävyyden kammari