Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut Rajamäen kirkko

Tule laulamaan Kauneimpia Joululauluja - ja tee hyvää!

Kauneimmat Joululaulut jo 45. kerran. Tänä vuonna Kauneimmat soivat syrjaytymisvaarassa olevien tukemiseksi

Maailmassa lasketaan tällä hetkellä olevan noin 1,8 miljardia nuorta – enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhdeksän kymmenestä nuoresta asuu kehitysmaissa, ja aivan liian monelta puuttuu edes se pieni syrjä tulevaisuutta ja toivoa.

Kauneimpien Joululaulujen tuotolla Suomen Lähetysseura tukee kehitysmaiden syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Voit osallistua keräykseen myös tekstiviestillä: lähetä viesti JOULU10 numeroon 16155, viestin hinta 10E

Taaperokerho, Klaukkala

Kun vauva on kasvanut taaperoksi (n. 1-2,5v.) olette tervetulleita leikkimään ja viihtymään kanssamme.

Perttulan kansantalo

Perttulan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

kansainvälinen ilta

International Event at Rajamäki