Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit Rajamäen kirkossa. 2. adventtisunnuntai, Kuninkaasi tulee kunniassa.

Tervetuloa 2. adventtisunnuntain messuun!

Kuninkaasi tulee kunniassa

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla.

Tekstit: Jes. 44:6-8, Jaak. 5:7-11, Luuk. 17:20-24

Liturgina Tiina Huovila, saarnaa Martti Muukkonen, kanttorina Julia Hyyrynen. Pinja Markkula, sello. Masihin ja Brandenburgin perheet avustavat.

Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit.

kanttori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7