Klaukkalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Mukaan voit tulla silloin tällöin tai joka kerta, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Päivi Kallonen

Tarja Tolppola

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu. Tervetuloa!

Röykän Toimela

Röykän perhekerho