Raalan perhekerho

Raalan entinen koulu

Perhekerhossa pidetään lasten kirkkohetki klo 9.30 alkaen. Kirkkohetken kesto max 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lasten kirkkohetken pitää Mirkka Hella yhdessä kanttorin kanssa. Lauletaan, leikitään ja ihmetellään yhdessä taivaan Isää. Kirkkohetki on osa perhekerhon ohjelmaa.

Mukaan voit tulla silloin tällöin tai joka kerta, varsinaista ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Eeva Aro