Haikalan perhekerho

Haikalan koulun kerhotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Voit tulla mukaan silloin tällöin tai joka kerta, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirja Liljander-Karjalainen

Tiina Suoranta

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu. Tervetuloa!

Röykän Toimela

Röykän perhekerho