Lintumetsän perhekerho

Kuusirinteen kerhotalo

Perhekerhossa pidetään lasten kirkkohetki klo 10 alkaen. Kirkkohetken kesto max 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lasten kirkkohetken pitää Mirkka Hella yhdessä kanttorin kanssa. Lauletaan, leikitään ja ihmetellään yhdessä taivaan Isää. Kirkkohetki on osa perhekerhon ohjelmaa.

Mukaan voi tulla silloin tällöin tai joka kerta, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuusela

Kuuselan perhekerho

Iso pappila

Lampi laulaa VII Mä oksalla ylimmällä kuorojen yhteislaulu

Paikallisten kuorojen keväinen laulutilaisuus, myös muutama yhteislaulu
pe 25.5.2018 klo 18.00 - su 27.5.2018 klo 14.00

Isä-lapsileiri Sääksissä

Vietä leppoisa viikonloppu lastesi kanssa Nurmijärvellä Sääksin leirikeskuksessa.