Messu Nurmijärven kirkossa

su 11.2. kello 10.00

Nurmijärven kirkko

Sydäntalvi ja jouluun viittaavat juhlat jäävät taakse, ja laskiainen aloittaa matkan kohti pääsiäistä, kevättä ja ylösnousemusta.

Laskiainen on juhla, jonka myötä laskeudutaan pääsiäistä valmistavaan paastonaikaan. Päivän raamatunkohdat kutsuvat kääntämään katseen pois omasta navasta ja seuraamaan Jeesusta hänen viitoittamallaan palvelun ja rakkauden tiellä.

Laskiaissunnuntai on viimeinen pyhä ennen pääsiäistä, jolloin kirkossa lauletaan kiitosvirsi pyhälle kolminaisuudelle ja Halleluja-hymni. Messu on tällä kertaa muutenkin musiikiltaan rikas, esimerkiksi toinen lukukappale kuullaan laulettuna Pekka Simojoen säveltämänä.

Liturgian johtaa Markus Asunta, julistuksesta saarnan keinoin vasata Ida Vartiala. Kanttorina toimii Mikko Peltokorpi. Lisäksi mukana on tulevan kauden rippikoulujen työntekijöitä. Erityisen tärkeä messussakävijöiden joukko on seurakuntasafariaan viettävät ja rippikouluaan aloittavat nuoret. Sekä juuri sinä!


Katso myös

su 25.3. klo 9.45

Nurmijärven kirkko

Virpomisoksien siunaaminen, palmukulkue ja messu

Tule tekemään matkaa kohti pääsiäisjuhlaa! Virpomisvitsojen siunaaminen ja kulkue kirkkoon palmusunnuntain messua viettämään alkavat seurakuntakeskuksen parkkipaikalla klo 9.45. Messu alkaa kirkossa normaaliin tapaan klo 10.00.
su 25.3. klo 10.00 -11.30

Rajamäen kirkko

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit
to 29.3. klo 18.00 -19.30

Rajamäen kirkko

Kiirastorstain messu

Jumalan leipä on se, joka tulee taivaasta ja antaa maailmalle elämän. Joh. 6: 33