Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Sydäntalvi ja jouluun viittaavat juhlat jäävät taakse, ja laskiainen aloittaa matkan kohti pääsiäistä, kevättä ja ylösnousemusta.

Laskiainen on juhla, jonka myötä laskeudutaan pääsiäistä valmistavaan paastonaikaan. Päivän raamatunkohdat kutsuvat kääntämään katseen pois omasta navasta ja seuraamaan Jeesusta hänen viitoittamallaan palvelun ja rakkauden tiellä.

Laskiaissunnuntai on viimeinen pyhä ennen pääsiäistä, jolloin kirkossa lauletaan kiitosvirsi pyhälle kolminaisuudelle ja Halleluja-hymni. Messu on tällä kertaa muutenkin musiikiltaan rikas, esimerkiksi toinen lukukappale kuullaan laulettuna Pekka Simojoen säveltämänä.

Liturgian johtaa Markus Asunta, julistuksesta saarnan keinoin vasata Ida Vartiala. Kanttorina toimii Mikko Peltokorpi. Lisäksi mukana on tulevan kauden rippikoulujen työntekijöitä. Erityisen tärkeä messussakävijöiden joukko on seurakuntasafariaan viettävät ja rippikouluaan aloittavat nuoret. Sekä juuri sinä!

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Rukoushetki

Pieni rukoushetki Pyhälle Kolminaisuudelle.

Iltamessu

Katoavat ja katoamattomat aarteet, 2. sunnuntai helluntaista. HUOM! Kesällä Rajamäen messut klo 18!