Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

"Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus." Laskiaissunnuntai, Jumalan rakkauden uhritie. Martti Muukkosen lähtömessu.

Laskeutuminen 40 arkipäivän mittaiseen paastoon on alkamassa. On aika pohtia, miten voisimme yksinkertaistaa elämäntapojamme ja mistä voisimme luopua. Päivän aihe, Jumalan rakkauden uhritie, muistuttaa meitä Jeesuksen julkisen toiminnan käännekohdasta, josta alkoi hänen tiensä kohti Jerusalemia, kohti ristiä, jossa hän, maailman Vapahtaja, kärsi ja kuoli meidän puolestamme ja koko maailman puolesta.

Tekstit: Hes. 18:30-32, 1. Tim. 2:4-6, Mark. 10:32-45

Liturgina Tiina Huovila, Martti Muukkonen pitää eläkkeellelähtösaarnansa, kanttorina Julia Hyyrynen.

Messun aikana on lapsille pyhäkoulu kirkon alakerran kerhotilassa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Martti Muukkosen lähtöjuhla poikkeuksellisesti Artturi-salissa.

Tervetuloa!

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Klaukkalan tori

Torimessu

Torimessussa laulamme gospelhenkisiä lauluja ja kesäisiä virsiä. Aiheena on Salattu Jumala. Messun päätteeksi tarjolla pientä virvoketta.

Iltamessu

Katoavat ja katoamattomat aarteet, 2. sunnuntai helluntaista. HUOM! Kesällä Rajamäen messut klo 18!