Tuhkakeskiviikon messu

"Käykäämme nyt Jerusalemiin ja yhdessä paastotkaamme!" Tuhkakeskiviikko aloittaa pääsiäistä edeltävän paastonajan. Messussa piirretään tuhkaristit katumuksen merkiksi kaikille sitä haluaville.

Nimitys tuhkakeskiviikko tulee paastoon liittyneestä tuhkan sirottelemisesta pään päälle. Se oli katumuksen ja parannuksen vertauskuva. Nykyisin emme sirottele tuhkaa, mutta tarjolla on otsaan katumuksen merkiksi piirretty tuhkaristi.

Liturgina ja saarnaa Riku Larmala, avustaa Tiina Huovila ja kohtaamispaikkalaiset, kanttorina Julia Hyyrynen.

Ei pyhäkoulua eikä kirkkokahveja.

Tervetuloa vähän erilaiseen iltamessuun aloittamaan yhteistä paaston matkaa kohti pääsiäistä!

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Messun jälkeen kirkkokahvit.

2. paastonajan sunnuntai (Reminiscere). Sunnuntain aihe on Rukous ja usko. Jouni Vasikainen John Andersson Jonna Vartiainen messuryhmä 5

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Herra, sinä olet laupias, muista minua, osoita ikiaikaista hyvyyttäsi. (Ps. 25: 6)

"Niin uskot kuin rukoilet" - meneekö se näin?Tätäkin pohditaan saarnassa.